Bemutatkozás

A hangszeres zenetanulás kivételes képességet és szorgalmat kíván a tanulók részéről, valamint a vele járó sok-sok lemondást, kitartást, türelmet. És ha mindez nem elég, bármikor jöhet egy rossz nap, egy kevésbé sikeres fellépés, melytől könnyen hitehagyottá válhat a művészjelölt, és kezdhet mindent elölről…

Néhányuknak sikerül végigjárni ezt a kemény, rögös utat, de jön a következő probléma, a „nagy betűs élet” ahol az első feladat egy olyan minőségű hangszer beszerzése, mellyel képesek felvenni a versenyt az előnyösebb helyzetből induló pályatársaikkal. A történetnek ez a legkeservesebb része.

Bemutatkozás Akkord Plusz Zenei Alapítvány

Mi ezekben szeretnénk segíteni a tehetséges kezdő zenészeknek. Szeretnénk mindent megteremteni számukra. Biztos támaszt, biztos hátteret, és minden mást, ami a lehetőségeinktől függ. Ezért kérem, segítsen, hogy segíthessünk.

Az ügy érdekében köszönettel elfogadnánk: új, vagy régi, de még javítható hangszereket, zenével kapcsolatos technikai, elektrotechnikai felszereléseket, pénzadományt.

A jelentősebb adományokat az általunk támogatott művészjelöltek által nyújtott megfelelő színvonalú fellépésekkel, koncertekkel tudjuk viszonozni. 

Alapítványunk művészeti vezetője a Brüsszeli Zeneakadémián szerzett művészdiplomát hegedű tanszakon, Igor Oistrakh elnöklete alatt. Ő fogja segíteni, és biztosítani a megfelelő szakmai színvonalat.

Amennyiben további információra van szüksége kérem, hívjon.

Kurátorunk telefonszáma: 06-30-675-4393, hívható minden nap, egész nap. 

 

Kapcsolat

Támogatom